Glömde en sak!


Såhär trött blir man efter att ha varit hos pojkvännen.

Nu ska ni få höra

I torsdags så var jag till Murphy och innan vi åkte vi frågade han om jag inte vill stanna kvar över natten och jag svarade ja eftersom jag kände att det började klicka mellan honom och mig, kände mig liksom pirrig i svansen när vi sågs.
På kvällen var vi ut på promenad i koppel(!), jag som aldrig går i koppel. Men i alla fall, vi åt mat tillsammans och sen sov vi i samma säng vilket var riktigt mysigt, som sagt konstigt hur jag känner för honom nuförtiden.

På fredag kom Magda och hämtade mig och jag blev jätteglad, hade saknat henne jättemycket men det har varit roligt med Murphy och hans familj. Magda och jag åkte hem och jag var tvungen att busa runt riktigt ordentligt och kolla in alla mina ägor så att ingenting hade hänt.

På lördag åkte jag tillbaka till Murphy och vi spenderade kvällen tillsammans och jag lät honom till och med "lick me", ja jag tänker INTE skriva det på svenska, fattar ni inte är ni inte mogna att läsa min blogg. Jag och Murphy hade riktigt trevligt MEN jag släppte INTE till, nejnej inte än, jag är helt enkelt inte mogen för att ta ett sådant stort steg.

Men ja nu är det slut för denna period med Murphy men jag antar att vi kommer att träffas igen, våra vägar kommer mötas, om ni fattar vad jag menar;)

Ne nu har jag inte tid att blogga mer, ska kolla på Bonde söker fru med mina två mattar och min husse. Undrar när de ska börja med hane söker tik?!

Slick och vift på svansen

RSS 2.0